+40 740 346 080 office@mestesugulfieruluiforjat.ro

Adresa noastra

Loc. Potlogi, Strada MARGINE, Nr. 15, Dambovita

Program lucru

Luni - Vin : 8 am - 16 pm

De ce sa alegi produsele din fier forjat

De ce sa alegi produsele din fier forjat

Obiectele din fier forjat i-au nastere prin deformarea metalului ajuns in stare plastica, atunci cand acesta este incalzit pana la incandescenta. Prelucrarea fierului forjat se realizeaza manual prin incalzirea fierului pana cand acesta se inroseste, deformandu-se prin batere cu ciocanul.

In ziua de astazi obiectele din fier forjat sunt din ce in ce mai cautate, datorita rezistentei acestora si design-ului unic ce poate fi realizat conform preferintelor fiecarui client.

Daca sunteti in cautarea unor elemente cu design unic, care sa raspunda nevoilor functionale si de design din propria locuinta, obiectele din fier forjat sunt raspunsul cautarilor tale.

De ce sa alegi produsele din fier forjat?

Raspunsul este simplu. Acestea nu au moarte. Obiectele sunt realizate manual, prin nivelare cu ciocanul. Structura moleculara nu imbatranescte ca in cazul metalelor plastice si nu este afectat de trecerea timpului precum lemnul.

Solicitare oferta

 

Daca sunteti in cautarea produselor din fier forjat sau doriti realizarea unor produse personalizate,  suntem aici doar pentru tine.

(+40) 740 346 080