+40 740 346 080 office@mestesugulfieruluiforjat.ro

Adresa noastra

Loc. Potlogi, Strada MARGINE, Nr. 15, Dambovita

Program lucru

Luni - Vin : 8 am - 16 pm

Intretinerea obiectelor din fier forjat

Intretinerea obiectelor din fier forjat

Este cunoscut faptul ca odata cu trecerea timpului, elementele din fier forjat au nevoie de putina atentie pentru a-si pastra luciul, mai ales atunci cand acestea sunt tinute in aer liber. Este recomandat ca obiectele de mobilier din fier forjat sa fie adapostite de ploaie si ferite de temperaturile scazute din timpul iernii.

Datorita texturii usor aspre a obiectelor din fier forjat, acestea pot retine praful si murdaria. Curatarea produselor din fier forjat se poate face cu apa calda si otet sau cu  detergent de vase. Dupa combinare, curatati cu o laveta fierul forjat. In situatia in care fierul forjat este ruginit, se recomanda curatarea acestuia cu o perie de sarma metalica. Daca fierul forjat este foarte ruginit, puteti sa-l lasati cateva zile in petrol (petrolul se infiltreaza in rugina, permitand eliminarea eficienta a acesteia), apoi curatati fierul forjat cu o perie metalica sau smirghel.

Pentru a reda fierului un aspect stralucitor, puteti lustrui fierul forjat cu o pasta de polishat, utilizand un disc de pasla sau de bumbac.

Solicitare oferta

 

Daca sunteti in cautarea produselor din fier forjat sau doriti realizarea unor produse personalizate,  suntem aici doar pentru tine.

(+40) 740 346 080