+40 740 346 080 office@mestesugulfieruluiforjat.ro

Adresa noastra

Loc. Potlogi, Strada MARGINE, Nr. 15, Dambovita

Program lucru

Luni - Vin : 8 am - 16 pm

Servicii fier forjat

Servicii fier forjat

Servicii oferite pentru realizarea produselor din fier forjat

Echipa VIO CONF FIER FORJAT va ofera o gama variata de servicii pentru ca produsele din fier forjat de care aveti nevoie sa satisfaca toate exigentele. Printre serviciile pe care vi le punem la dispozitie punem enumera:

Consultanta 

Oferim servicii complete pentru consultanta si proiectare a produselor din fier forjat. Alaturi de noi veti beneficia de modelul visat pentru casa dumneavoastra.

Productie

Indiferent de exigentele avute, putem realiza orice model din fier forjat dintr-o gama variata de produse: balustrade din fier forjat, usi metalice, ferestre din fier forjat, balansoare, leagane, scari interioare si exterioare. Lucrarile din fier forjat se efectueaza in atelierul propriu de productie, dotat cu tehnologie corespunzatoare realizarii confectiilor metalice din fier fier forjat

Masurare

Pentru a ne asigura ca lucrarea va fi realizata corect, putem efectua masuratorile necesare la domiciliul/sediul dumneavoastra

 

Vopsire

Produsul din fier forjat executat va fi acoperit cu un strat de de grund, urmat de aplicarea vopselei in functie de preferintele clientului.

Zincare electrochimica

Pentru a creste rezistenta produsului din fier forjat puteti opta pentru zincarea electrochimica a fierului forjat

Transport si montaj

La solicitarea dumnevoastra putem asigura transport si montaj pentru lucrarile executate din fier forjat oriunde in tara. Costurile pentru aceste servicii difera in functie de distanta si de valoarea totala a lucrarii.

 

Solicitare oferta

 

Daca sunteti in cautarea produselor din fier forjat sau doriti realizarea unor produse personalizate,  suntem aici doar pentru tine.

(+40) 740 346 080